De când și-au sărbătorit a cincea aniversare, gemenii cântăreței ruse Alla Pugaciova apar tot mai des în mărturiile virtuale ale tatălui. Maksim Galkin se implică activ în educația copiilor și în timpul liber al acestora, iar una din ultimele mărturii virtuale ale prezentatorului TV demonstrează cât timp au investit părinții în antrenamentele de înot ale fetiței lor.

La fel cum o fac și copiii lui Filipp Kirkorov, gemenii Harry și Elizaveta cunosc din fragedă copilărie specificul și disciplina care stă în spatele activităților sportive.

Micuții iau lecții de înot încă din timpurile în care paparazzii au surprins familia odihnindu-se în Israel. Încă de pe atunci Elizaveta afișa o predilecție deosebită pentru acest tip de sport, iar la vârsta de 5 ani înoată dej ca o adevărată sirenă.

Elizaveta a fost filmată la bazin de către tatăl ei, iar imaginile video au ajuns pe contul de Instagram al lui Maksim Galkin, acolo unde prezentatorul se bucură de aprecierea a peste 600 de mii de fani virtuali.

„Mama cântă, iar fiica înoată. Liza, desigur, îi dă bătaie la înot. E timpul pentru competiții! Vă mulțumesc tuturor pentru cuvinte calde la adresa noastră, e întotdeauna plăcut să le auzim!”, spune tatăl.

Amintim că înotul este un tip de sport cu numeroase beneficii pentru organismul copiilor. Acesta le întărește psihicul, ajută la dezvoltarea armonioasă a oaselor & mușchilor și corectează problemele de sănătate.

Foto: Instagram.com