Trei dintre actriţele principale ale serialului “Girls”, au declarat, într-un interviu acordat unei reviste din Romania, că, prin intermediul acestei producţii, ele pot ajuta “multe femei să se simtă confortabil în propria piele şi să aibă mai multe încredere în sine”.

Fiind întrebate cum ajută acest serial fetele obişnuite să crească, să fie mai puternice, regizoarea Lena Dunham a afirmat: „Nu ştiu exact cum ne ajută… Dar dacă ar fi să găsesc un răspuns foarte specific, o fată mi-a spus odată: “datorită vouă nu-mi mai ascund abdomentul în timp ce fac sex”. Iar pentru mine această mărturisire a fost extrem de importantă fiindcă noi “vorbim” mult despre nuditate în acest serial şi un asemenea feedback m-a făcut să realizez că putem ajuta, astfel, multe femei să se simtă mai confortabil în propria piele, să aibă mai multă încredere în sine. Dar noi nu încercăm să le învăţăm pe femei ceva anume, prezentăm doar unele fragmente de realitate.”

girls

Serialul “Girls” este o comedie cu accente uneori dramatice, ce prezintă aventurile şi experienţele de viaţă prin care trec patru tinere newyorkeze. Creat de Lena Dunham, care este şi scenaristă, regizoare şi actriţă în show, serialul “Girls” a fost premiat cu două Globuri de Aur în 2013 şi cu un Primetime Emmy în 2012. 

Distribuie articolul: