Ești femeia care merită de aceea suntem alături de tine timp de aproape cinci ani și te îndrumăm să alegi ceea ce te-ar ajuta să crești și să devii autentică. Și pentru că avem parte de o primăvară frumoasă, venim cu surpize grandioase pentru tine.

Astăzi, la ora 15:00 portalul PentruEa.md devine Ea.md. Cu acest prilej venim cu un pictorial de-a dreptul inedit, cu sororile Inesa și Elena Voscoboinic, numit „Fetele cu flori la ochi”.

_MG_0026

Flori, natura și femeile au fost elementele constitutive ale mesajului pe care am dorit să ți-l transmitem în această primăvară prin pictorialul „Fetele cu flori la ochi”.

_MG_0023

Imaginile simbolizeaza renasterea, reînvierea, revenirea la un nou inceput. Cele două surori au readat cum nu se poate mai bine feminitatea și energia regenerării care ar trebui să o poarte fiecare femeie. Ținutele spectaculoase semnate deElena Zbârnea au armonizat și mai perfect peisajul.

_MG_0021

Imaginile suprinse în peisajul naturii au fost pline de atitudine și sensibilitate, iar surorile Inesa și Elena au format un adevărat tandem feminin, plin de lumină.

_MG_0020

_MG_0084

Ne numim Ea.md, dar rămânem pentru ea, pentru tine și pentru fiecare femeie. Noua noastră imagine vine să aducă tot mai multe femei, exemple, siluete, destine în vizorul fiecărei noastre cititoare.

_MG_0100
_MG_0043
_MG_0131

_MG_0142
Foto și concept: Ellene Mocrii

Ținute: Elena Zbârnea
Hair style: Silvia Darii
Make-up: Olga Trudov