Atmosfera din culisele Moldova Fashion Days a fost și de această dată una foarte degajată și s-a lăsat cu multă socializare. Spațiul generos și posibilitățile de fotografiere practic la fiecare pas au generat multe zâmbete și vorbe bune. Pe lângă colecțiile admirate pe podium, putem conclude la sigur că invitații și oaspeții evenimentului s-au simțit foarte bine.

Ediția din această primăvară a adus pe podium colecții inedite, pline de culoare și de bun gust. Ca de fiecare dată, Moldova Fashion Days a spart tiparele cu un show de modă de excepție, un decor în stil jungle tri-dimensional, momente LIVE, surprize pentru participanții care purtau #madeinMoldova și cu invitați aleși pe sprânceană.

Lorena Bogza, alături de fiica sa, Daria

Peste 30 de designeri marca #dininima și-au prezentat colecțiile unice pentru primăvară-vară 2019. Croielile deosebite, stofele bine selectate, imprimeurile realizare cu multă grijă și accesoriile pline de culoare au impresionat până și cel mai pretențios public! Îl puteți remarca și după ținutele sofiticate.

Evenimentul a fost onorat și de oficialii străini, ambasadorii acreditați la Chișinău, membri ai Guvernului ți Parlamentului Republicii Moldova.

Moldova Fashion Days a oferit cea mai bună selecție de branduri, pentru orice vârstă, orice stil și orice categorie de venituri.

Foto: Nata Eftene