A fost reținută femeia care era înițiatoarea unei rețele de prostituate din România, care ”cumpăra” cu 3000 de euro tinere virgine din Republica Moldova, pe care apoi le trafica contra sumei de 10. 000 de euro. Capul grupării este chiar soţia fostului şef de cabinet al ex-preşedintelui de la Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) din România.

Anunțul a fost făcut de agenția de presă MEDIAFAX. Potrivit acestora, Marta câștiga de la 3 mii la 11 mii de euro pentru „o comandă”. Asta în timp ce, victimele traficate primeau între 300 şi 500 de euro.

Fetele ajungeau în mâinile bogătașilor din România, Monaco, Elveţia, Dubai și din Italia. Domnișoarele trebuia să aibă neapărat aspect fizic atrăgător, de obicei erau participante la diferite concursuri de frumuseţe sau prezentări de modă. Selecţia era riguroasă, în principal, datorită faptului că beneficiarii prestaţiilor sexuale proveneau din rândul persoanelor publice, mediul oamenilor de afaceri, diferiţi cetăţeni străini bogaţi sau persoane din lumea mondenă.

Distribuie articolul: