În premieră, Fundaţia Est-Europeană cu suportul Guvernului Suediei și Ministerului Afacerilor Externe al Danemarcei și Fundaţia ERSTE din Austria organizează Festivalul Internațional „Civic Fest 2013: Moldova pentru cetăţeni”. Evenimentul va avea loc în perioada 29-31 octombrie 2013, între orele 09.00 și 17:00, în incinta Hotelului Codru, str. 31 august 1989, nr. 127, Sala Mozart, intrarea de pe strada Maria Cebotari.

Civic Fest aduce în scenă cele mai reuşite proiecte ale societăţii civile, atât din Uniunea Europeană, cât şi din Republica Moldova, inițiative care au câștigat recunoaștere internațională și pot servi drept modele de bune practici în diferite domenii: antreprenoriat și integrare socială, dezvoltare comunitară și incluziune socială, transformări socio-culturale și responsabilitate socială.

Evenimentul va cuprinde trei zile tematice:
1) Cultura și mass-media în Moldova – o nouă abordare;
2) Justiția și transformările sociale – cum pot ONG-urile susține schimbările democratice și sociale din Moldova;
3) Antreprenoriatul social – incluziune socială și dezvoltarea comunităților.

La eveniment vor participa reprezentanți ai instituțiilor de stat, administraţiei publice centrale și locale, sectorului de afaceri, societății civile, comunității internaționale și diplomatice, experți independenți și mass-media.

Participarea la acest eveniment poate fi confirmată la adresa de e-mail: [email protected] sau la tel: 0 22 24 02 74.

Evenimentul CIVIC FEST este implementat de către Asociația Obștească Synergetica Eur/Est cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană, din resursele acordate de Guvernul Suediei prin intermediul Agenţiei Suedeze pentru Dezvoltare şi Cooperare Internaţională (Sida) și Ministerul Afacerilor Externe al Danemarcei/DANIDA, şi cu sprijinul acordat de Fundaţia ERSTE, Austria.

Distribuie articolul: