Veste bună pentru iubitorii de muzică rock! Teatrul de vară din Chișinău va găzdui prima ediție a evenimentului Rock Fest „MUSIC IS MY DRUG”, dedicat Zilei Mondiale Anti Drog. Concertul va avea loc duminică, 23 iunie, începând cu ora 16:00.
Scopul acestui concert este sensibilizarea societății cu privire la problemele legate de consumul de droguri în Republica Moldova, precum şi organizarea unui eveniment cultural deosebit care să reunească cei mai renumiți interpreți de muzică rock din Moldova, care vor transmite un mesaj comun de luptă împotriva drogurilor.

Artiștii care vor evolua în scena și vor spune NU drogurilor sunt: Ana Gulco & X, Cuibul, Paralela 47, Veriga, Yolka Flyman, Infected Rain, Fire Love, DARA, Longa și Zdob și Zdub.

Muzică live, energie, drive, concursuri cu premii interesante, performante rock din partea formațiilor cu renume și multe alte detalii incitante vor avea loc la evenimentul Rock Fest „MUSIC IS MY DRUG”.

Prețul biletului este de 25 de , iar în ziua – 50 lei. Venitul din vânzarea biletelor va fi donat Centrului de Reabilitare a utilizatorilor de droguri din s.Berezchi, r.Anenii Noi.

Sursa: UNIMEDIA