Casa de modă Gucci a prezentat anul trecut o colecție vestimentară ultra feminină pentru bărbați. Aceste tendințe au for rapid preluate și de alți designeri, astfel încât bluzele cu dantele și pantalonii-fustă fac parte din colecțiile mai multor branduri.

După ce femeile au împrumutat și armonios au încadrat în garderoba proprie pantalonii, sacourile, smokingurile și fracurile, pălăriile și mai nou pantofii bărbătești, se pare că suntem martorii unei revanșe din partea sexului puternic. Tot mai multe colecții vestimentare pentru bărbați propun ținute mai mult feminine decât bărbătești.

Noua colecție vestimentară pentru vara 2016, proiectată de designerul Alessandro Michele (Gucci) prezintă costume cu broderii florale, seturi croșetate, pantaloni de culoare roz, broșe, gulerașe dantelate, genți și mai ales pantaloni culotte.

 

Tendința lansată anul trecut de către casa de modă Gucci a fost cu entuziasm folosită la crearea noilor colecții vestimentare pentru bărbați și de către alți designeri precum Vivienne Westwood, Damir Doma, Todd Lynn, mărci precum Sean Suen, Dolce & Gabbana, Moschino ș.a.

Foto: woman.ru

SURSA

Distribuie articolul: