Brandul Nikita Rinadi a organizat un photo-shooting de excepție în care au participat Signe Burgstaller, Ambasador al Suediei în Moldova și Iolanta Mura, femeie de afaceri. Outfit-urile doamnelor au demonstrat cât este de important să faci o alegere corectă, care să fie feminină, confortabilă și să corespundă statutului.

Signe Burgstaller apreciază hainele fabricate în Moldova:

„Mă bucură faptul că în Moldova sunt designeri care știu să-și onoreze munca și creează lucruri cu adevărat fascinante. Am trăit o experiență frumoasă în cadrul photo-shooting-lui organizat de brandul Nikita Rinadi. În ținutele pe care le-am purtat m-am simțit confortabil și stilată”.

Ambasadoarea Suediei a purtat trei ținute: o rochie cu imprimeu floral, un set clasic format din bluză și fustă și un costum compus din pantaloni, jachetă fără mâneci și bluză.

„La selectarea ținutelor împreună cu dna Ambasador am ținut cont de câteva criterii în momentul când își făcea alegerea: să domine stilul oficial, culorile stricte și să fie accentuată feminitatea. Criteriile au fost respectate în totalitate, iar rezultatul a fost pe măsura așteptărilor”, a precizat Nadya Gudumak, designerul brandului Nikita Rinadi.

A doua eroină este femeia de afaceri, Iolanta Mura. Ea a ales trei rochii de lungimi diferite. Outfiturile i-au scos în evidență toate calitățile unei femei puternice și, desigur, senzualitatea.

„O femeie trebuie să aibă neapărat în garderobă o rochie neagră (little black dress). Eu am găsit modelul care mă inspiră și îmi oferă încredere, iar o rochie neagră care îți evidențiază feminitatea în cel mai plăcut mod, va fi mereu în tendințe”, a menționat Iolanta Mura.

Nadya Gudumak a apreciat curajul Iolantei Mura de a opta pentru rochia bordo, menționând că este o alegere inspirată:

„Acest tip de rochie este preferata femeilor puternice, cu atitudine, puțin exigente și cu simțul devotamentului sublim”.

Iolanta Mura a optat și pentru o rochie cu aspecte feminine. Datorită croielii și țesăturii fine, protagonista a simțit pe propria piele combinația plăcută dintre eleganță și confort.

Signe Burgstaller și Iolanta Mura sunt două doamne care pot servi drept exemplu pentru toate femeile. Femeile puternice întotdeauna au avut de câștigat și au primit admirația celor din jur. Eroinele sesiunii foto au demonstrat că o femeie poate fi puternică, cu trăsături de lider și, totodată, elegantă.