Cercetătorii din domeniul sexualității au examinat comportamentul sexual al femeilor și au ajuns la concluzia că acestea sunt predispuse să-și înșele partenerul, în deosebi în perioada ovulației. Ba mai mult, acestea opteză de cele mai multe ori pentru un amant de tipul „băiatului rău”.  Se pare că de vină sunt instinctele noastre.

Femeilor le-au fost prezentate fotografii cu bărbați, atunci când ele se aflau în diferite perioade ale ciclului menstrual, iar rezultatele au fost surprinzătoare. Când acestea se aflau la ovulației, optau pentru bărbații mușchioși, greu accesibili, stilați, încrezuți în sine și chiar cu barba nerasă de câteva zile. În concluzie, în cea mai fertilă perioadă a lunii, femeile preferă „bărbații răi”.

În perioada de până sau după ovulație, femeile indicau fotografiile cu bărbați mult mai „cuminți”. Dacă la ovulație femeile îi considerau drept sexuali pe bărbații îmbrăcați în geacă de piele și care arătau a „macho”, în afara acestei perioadei, ele optau pentru cei la cravată și bine pieptănați, într-un cuvânt pentru cei care arătau a familiști.

În cadrul aceluiași studiu, femeile au fost întrebate dacă ar fi în stare să-și înșele iubitul. În timp ce femeile se aflau în perioada fertilă a lunii, răspunsurile de genul: da, poate, ar fi posibil, uneori am acest gând…au crescut considerabil în comparație cu răspunsurile oferite atunci când femeile nu erau în perioada ovulației.

În concluzie, femeile sunt mai predispuse să-și înșele iubiții în perioada ovulației, căutând un adevărat „mascul”. De vină sunt instinctele. Ca parteneri de viață, femeile preferă familiștii ordonați și care le oferă stabilitate emoțională. Amanții femeilor sunt de cele mai multe ori „băieții răi”. Femeile instinctiv caută un genofond cât mai sănătos pentru viitorul său copil, iată care e motivul acestui dezechilibru provocat de fazele ciclului menstrual.

 

Distribuie articolul: