Femeia în toate ipostazele ei și cu toate calificativele care îl pot inspira pe un bărbat – așa e gândită și adusă pe podium femeia din sezonul toamnă-iarnă 2013-2014 de producătorii autohtoni. Designerii se întrec în culori, croieli îndrăznețe, stofe alese și multă comoditate – toate pentru o femeie modernă desăvârșită. EHO by Evgheni Hudorojcov
Colecția sezonului rece 2013-2014 a designerului Evgheni Hudorojcov ține fermă linia și lungimea cu care ne-a obișnuit creatorul. EHO dezvăluie femeia în toată splendoarea ei. Rochiile sunt inspirate de femei și sunt întruchiparea întregii istorii a femeii. Printre modele regăsim războinica, pasionala, mama, soția, mireasa, virgina, îngerul, etc. Colecția actuală EHO este vaporoasă, statică, constructivă, feminină, fluidă, puternică și gingașă. Pentru realizarea ținutelor s-a folosit mătase, chiffon, tulle, satin, mătase dură. Mesajul noilor realizări EHO by Evgheni Hudorojcov este să regasești femeia din tine și să o faci unică!

Primera Donna
Diversitatea de stiluri și eleganța în toate – iată cuvintele cheie pentru noua colecţie toamnă-iarnă 2013 – 2014 a brand-ului Primera Donna. Fabrica a folosit materiale diferite în crearea noilor modele: de la tricotaj, satin şi până la şifon – textile tradiționale, dar care nu se vor demoda niciodată. S-a pus accentul mai ales pe culorile neutre și foarte feminine: bej, albastru deschis, alb și gri, cu nuanțele derivate ale acestora. Colecţia cuprinde îmbrăcăminte pentru diverse stiluri, ocazii și potrivită bugetelor tuturor femeilor.

 

Georgette
Paltoane, costume în stil office din două piese, rochii minimaliste și maxi – acesta e sortimentul noii colecții Georgette, purtând semnătura creatoarei Geta Mir. Rochiile și costumele Georgette vin să demonstreze încă o dată că femeia trebuie să fie stilată în orice circumstanță: la serviciu, la întâlnire, la petreceri sau recepții și chiar mergând în vizită. Contrastele de lungimi, dar și de țesături sunt iarăși o noutate: Georgette oferă ținute maxi și scurte, paltoane din lână naturală și rochii din mătase, vaporoase și ușoare. Feminitatea vine din lucrurile simple, inspirate din anii ’50, iar colecția Georgette o demonstrează în totalitate.

 

Brio
Pentru sezonul rece Brio ne propune o colecție plină de culoare, atitudine, feminitate și tinerețe! Gama cromatică este una fresh, vom regăsi culori de roșu aprins, fucsia, safir, turquoise și chiar imprimeuri floral – pe vreme posomorâtă sau înzăpezită anume ele ne vor lumina ziua. Lână, mătase, crep și dantelă sunt materialele de bază ale colecției, Brio venind și de astă dată cu lungimi foarte variate, de la mini, midi până la maxi. Colecția Brio toamnă- iarnă ne demonstrează că o femeie poate fi îmbrăcată deopotrivă: călduros și feminin.

 

Tricon și My Revival
Stilul casual, comod și util este combinat cu succes de stilat, modern și exclusiv – Tricon și My Revival împacă gusturile tuturor doamnelor și domnișoarelor și în acest sezon. Colecția toamnă-iarna 2013-2014 include diverse siluete moderne: ajustate, trapezate, lejere, gama culoristică fiind și ea una variata: roșu, verde, albastru, turcoaz, muștar și printuri. Calitatea Tricon și My Revival se datorează materiei prime naturale, importată doar de la producătorii europeni şi desigur a realizării articolelor pe liniile pentru export.

Prima Bella
Îmbrăcămintea de marca Prima Bella este destinată să evidențieze individualitatea, naturalețea și frumusețea femeii de fiecare zi. Nu degeaba sloganul fiecărei colecții sună frumos pentru orice femeie: Numai tu! Brandul Prima Bella aduce cu noua colecție clasicul și modernul, fiind aproape de femei și de interesele lor. Tradiția confortului predomină și în sezonul rece, iar universalitatea este cheia care justifică alegerile de materiale și culori. Brand-ul Prima Bella descoperă frumusețea femeii în fiecare zi. Este alegerea femeii puternice pe de o parte, dar tandră și delicată pe de altă parte.

 

Colecțiile întregi ale acestor brand-uri vor fi prezentate dumincă în cadrul show-ului de modă Moldova Autumn Fashion Walk 2013, parte din proiectul „Din ♥ branduri de Moldova”.