Îţi dă cele mai mari bătăi de cap dimineaţa, iar uneori întârzierile de la serviciu sunt chiar din cauza lui. Este bineînţeles părul, arma secretă a femeilor, care necesită multă îngrijire şi răbdare. Un studiu a arătat că femeile încearcă 150 de coafuri într-o viaţă, experimentând cu diferite tunsori, culori şi forme. Cercetările efectuare pe 2.000 de femei de către stiliştii de la Toni’n’Guy, au relevat, de asemenea, că 12% dintre ele optează pentru o schimbare de look pentru a semăna cu o celebritate.

www.hdwallpapersarena.com

În medie, o femeie îşi schimbă coafura de două ori şi culoarea o dată pe an, ceea ce duce la 100 de nuanţe diferite între vârstele 15 şi 65. Sondajul a sugerat şi faptul că 64% dintre femei îşi schimbă părul pentru că s-au plictisit de modul în care arată.15% îşi schimbă stilul pentru o nuntă, în timp ce 13% se gândesc să o facă după ce nasc un copil.

www.efashionstyle.org

Studiul a relevat că o femeie merge la salonul de coafură de cinci ori pe an, în medie, ceea ce înseamnă 250 de vizite până la vârsta de 65 de ani.

Sursa: apropo.ro

Distribuie articolul: