Romanticul Vitalie Dani e cel mai galant personaj de pe scena moldovenească. E un galant de modă veche, așa cum ar vrea mamele să fie în ziua de azi toți băieții.

Ce înseamnă o femeie frumoasă în concepţia lui Vitalie Dani?
– Femeia îndrăgostită este o femeie frumoasă, are un licăr deosebit în priviri, o taină în suflet şi graţie în gesturi.

Vitalie, cu excepţia fanelor, cine sunt femeile din viaţa şi inima dvs.?
– Mama Ludmila este prima şi cea mai importantă, căreia îi datorez ceea ce am mai scump. De la un timp încoace, principala femeie este Silvia, muza şi partenera mea de viaţă.

Cum au primit-o părinții pe candidata la noră?
– Noi, de fapt, ne întâlneam în secret, într-o toamnă frumoasă…Pe cât era de mare secretul, pe atât de bine îl cunoşteau rudele. în timp ce eu cu Silvia eram învăluiţi de dragoste, toată lumea se pregătea de nunta noastră.

Cum își răsfață bărbaţii familiei Dani femeile dragi (soția, mama)?
– într-un an, de 8 martie, băieţii au lipit pe peretele din salon tot felul de balonaşe, desene, dedicaţii pentru mămica.
Era exact perioada de după reparaţie, cam problematic să mai dezlipești „surpriza`, dar Silvia este înţeleaptă şi a reacţionat pe măsură. S-a bucurat pînă la lacrimi…

Care sunt trei mari calităţi ale soţiei dvs?
– înţeleaptă, frumoasă și are un zâmbet fantastic. Ştie să treacă cu demnitate peste problemele de moment, ştie să ierte.

Ca soţie de artist, vă reproșează ceva?
– O soţie înţeleaptă depăşeşte din start acest aspect. Ceea ce este caracteristic pentru showbiz-ul nostru e că peste 90% din artişti împart profesia cu cel care-i este alături şi în viaţă.

Care este cea mai mare ispită a familiei dvs?
– Acum ne dorim o fetiţă.

într-o familie cine conduce?
– Bărbaţii cred că sunt capul familiei, dar de fapt capul sunt femeile. Important e ca acest fapt să nu fie des pe ordinea zilei.
Apoi, să vă zic un secret: uneori, bărbaţilor le place să fie conduşi, căci o femeie deşteaptă face asta atît de atent şi, mai ales, imperceptibil.

Distribuie articolul: