Un eveniment la care au avut acces doar femeile de afaceri a avut loc ieri la Cluj. La întâlnire au participat doamne de succes atât din Republica Moldova, cât și din România. Acestea au împărtășit experiențe, au schimbat opinii și destăinuit secretele meseriei.

Pentru colegele de peste Prut, membrele AFAM au venit cu daruri reprezentative, dar și cu dorința de a afla și de a comunica realizările, obiectivele, dar și soluțiile din domeniul în care activează de ani buni:

„Am fost într-o vizită de afaceri. Am făcut cunoștință cu antreprenori de la Cluj. Ne-am întâlnit cu Asociația Femeilor de Afaceri din Cluj. Am fost la un business breakfast la care a participat întreaga comunitate Biz Club. Am vizitat mai multe companii, printre care și compania lui Lorand Soares Szasz sau Liberty Technology Park, inima digitală a Transilvaniei (cum zic ei) – o investiție a moldoveanului Ion Sturza. A fost un schimb de experiență foarte productiv și chiar am legat parteneriate durabile”, au dezvăluit pentru EA.md membrele AFAM.

21557525_1515133115221030_2741747540427101751_n

Timp de o zi, antreprenoarele au avut posibilitatea să cunoască detalii din procesul de lucru și să creeze relații, pentru ca ulterior să poată colabora în realizarea diverselor proiecte.

Iată mai multe imagini de la eveniment:

Foto: Facebook.com