În Australia a avut loc un experiment, care a durat 10 ani, scopul lui a fost de a afla și demonstra care femei sunt mai plinuțe, cele căsătorite sau cele necăsătorite. Vedeți rezultatele experimentului în articolul de mai jos. În rezultatul experimentului oamenii de știință, au constatat că femeile căsătorite sunt mai plinuțe sau se îngrașă mult mai rapid, decât femeile de aceea vârstă, dar care nu sunt măritate. Femeile care au soți, cântăresc în medie cu 1,5 kg mai mult decât cele care nu au o relație atât de serioasă, iar dacă în familie mai este și un copil, atunci cifra urcă până la 3,5 kg (în mediu) deținute de mămici și soții.

Experimentul a durat zece ani, la el participând 6 mii de femei, cu vârsta cuprinsă între 18 și 23 de ani. Pe tot parcursul experimentului, femeile periodic povesteau experților despre modul lor de viață: mâncarea consumată, dacă practică sau nu sport ș.a. Femeile necăsătorite, timp de 10 ani s-au îngrășat în medie cu 1,5 kg, iar cele căsătorite cu 3,5 kg, dacă au mai devenit între timp și mămici, atunci acestea au adăugat în greutate, în medie 7,4 kg. 

Învățații au ajuns la concluzia că de vină se face modul de viață nesănătos al bărbaților, cu care femeile se deprind pe parcursul căsătoriei. Încă un motiv ar fi acela că, pentru multe femei, căsătoria înseamnă un mod de viață lipsit de activitate.

sursa: wday.ru

Distribuie articolul: