Până acum doi ani, internetul și revistele erau pline de sfaturi despre cum poți scăpa de pistrui. Iată că, astăzi, peste ocean, femeile au ajuns să viseze la pistrui așa că îi tatuează dacă natura nu le-a înzestrat cu punctișoarele roșcate și maro. Învățăm astăzi un cuvânt nou - „freckling”. Dacă e să traducem, spunem că procesul de căpătare a pistruilor se numește „pistruiere”. Acum pistruierea se face prin tatuare.

Dacă până acum unele femei trișau și își desenau pistrui cu ajutorul produselor cosmetice ca în cazul sprâncenelor, atunci astăzi fetele curajoasele își fac tatuaj semipermanent. Imediat după aplicare, rezultatul ușor sperie.

body-art-freckles-tattoo-14-58b69066a0d29__700

Cu timpul însă cerneala își pierde din intensitate, așa că pistruii capătă o imagine mai naturală. De fapt, tatuarea feței nu este o mare noutate, citim pe wcnc.com. Microbladingul, liniile pe pleoape și tatuajul sprâncenelor sunt o practică obișnuită. Ultimele tendințe dictează un chip parcă atins de soare. Pistruierea prin tatuare a început în studioul artistei Gabrielle Rainbow din Montreal, Canada. Ea le-a povestit celor de la newbeauty că nu e sigură ce a „dat foc” ideii, dar își amintește că a lansat procesul după ce prietena i s-a plâns că a obosit să își tot picteze pe față pistrui, în fiecare zi, cu creionul.

BF_4erunqF6-png__700

„Înainte de a-i tatua prieteni pistrui, am experimentat pe propria piele. Chiar nu recomand să repetați acasă asta fără ajutor. Odată ce am văzut că funcționează și mi-a plăcut efectul am decis să îi fac și altora”, își amintește Rainbow.

body-art-freckles-tattoo-4-58b68102222e9__700

Rainbow a explicat că pistruii tatuați rezistă doi ani, apoi pierd din culoare și arată mult mai natural.

Sursa: boredpanda.com

Distribuie articolul: