Vin autohton, atmosferă și femeia nud în desen. Asta te așteaptă în unul dintre localurile din Chișinău. Sunt 17 lucrări semnate de pictorul Adrian Moraru pe care le poți admira în expoziția ”Nuduri dezgolite frumos”.

Desenele sunt făcute pe foi negre, spune autorul, fiind o tehnică mai specială de grafică. O combinație perfectă dintre creion alb pe foaie neagră. De asemenea, pe lângă nuduri, Adrian Moraru și-a expus și picturile cu câteva flori.

Femeile din desenele pictorului sunt reale, dar recunoaște că foarte des recurge și la imaginație în procesul de creație. ”Am câteva modele cu care facem de obicei sesiune foto, pentru că acum modelele nu mai au timp să pozeze pentru câteva zile. Lucrez după poze, asta după ce am conceptul”.

Vizitatorii au reacționat pozitiv și unii dintre ei au și procurat câteva dintre picturi. Autorul ne-a spus că toate sunt în vânzare și că intenționează să mai organizeze astfel de expoziții cu tematică în localurile din Chișinău. 

Expoziția va dura până în data de 15 iulie așa că mai ai timp să admiri și tu aceste desene în localul George II Wine Bar de pe strada Bănulescu Bodoni 41.

Vezi mai jos câteva poze cu desenele realizate de pictorul Adrian Moraru. Urmărește reviste PentruEa.md pentru că urmează să publicăm un interviu cu pictorul Adrian Moraru.

Foto: Cristina Evtodii

 

Distribuie articolul: