Femeia anului 2014 este mereu pe fugă, dar în ciudă lipsei de timp EA știe mereu să facă alegerea potrivită.  Joi, 6 martie, ora 19:30, la Bibliotecă Municipală B.P. Hașdeu din Chișinău va avea loc un fashion show pentru iubitorii de modă și stil. Ce vă așteaptă acolo, aglați mai jos.

Fashion TO GO se adresează femeilor non-conformiste, moderne, cărora le place să iasă din tipare, și pentru care moda este un stil de viață. Evenimentul se adresează femeilor active, care au maxim 15 minute pe zi pentru a-și alege ținuta și totuși reușesc să arate de milioane și să se evidențieze în mulțime. În cadrul evenimentului de pe 6 martie vom pune sub lumina reflectorului femeia inteligentă care știe că stilul și atitudinea se iau TO GO.

 Fashion to go

Cele 3 branduri de la București, Bookletta, geanta pentru carte și cei doi designeri vestimentari Gabriela Atanasov (Sweet Paprika) și Florin Surugiu (Simplicated) se vor lansa în premieră la Chișinău cu această ocazie. Irka Shoes, un brand moldovenesc de succes, va completa cu bun gust ținutele din cadrul prezentării de modă. Accesoriile vor fi oferite de Dina Rotari, o artistă deosebită de la Chișinău care pictează pe mătase și batic și creează obiecte unicat. 

Distribuie articolul: