O femeie a impresionat mapamondul cu povestea sa de viață, marcată de un accident groaznic, care a lăsat-o fără mâini la vârstă de doi ani. Nu și-a pierdut speranța, învățând să trăiască și chiar să-și facă o carieră la care alții doar visează, în ciudă handicapului său.

Barbie Thomas are astăzi 37 de ani, fiind mamă a doi copii. Ea poate face aproape toate lucrurile pe care un om fără acest handicap le duce la bun sfârșit. Ea spune că lucrurile pe care nu le poate face sunt foarte puține, notează New York Daily News, citat de ziare.com.

Dacă aceste lucruri nu sunt de ajuns pentru a o crede, uitați-vă cum arată femeia! În afară de faptul că este mamă a doi copii, Barbie este și body-builder. De zece ani, Barbie participă la concursuri de culturism, alături de alte femei cu forme la fel de perfecte. În copilărie a participat la nenumărate competiții de înot, fotbal sau dans. Barbie spune că meseria de body-builder este relativ ușoară, însă îndatoririle de mamă sunt mult mai greu de îndeplinit.

Femeia, care și-a pierdut ambele mâini în copilărie din cauza unei electrocutări, spune că cea mai mare provocare pentru ea este atunci când cineva îi spune că nu poate face un anumit lucru. Incidentul care a lăsat-o fără mâni a fost o traumă în sine. Copila de atunci a încercat să se urce pe un transformator și a apucat cu ambele mâini de cablurile electrice. Extremitățile membrelor superioare au ars instantaneu.

“Un om mi-a spus că niciodată nu voi câștiga. Și astăzi acele vorbe îmi răsuna în urechi. Nici nu vă puteți imagina cât de mult mă motivează ele, pentru că, atunci când cineva îmi spune că nu pot să fac ceva, nu am liniște până nu îi dovedesc că se înșală”, spune femeia.