Aseară la Palatul Naţional ,,Nicolae Sulac” a avut loc ultimul concert al anului. În cadrul spectacolului au fost invitaţi Ionuţ şi Doiniţa Dolănescu, acompaniaţi de orchestra ,,Fluieraş” care a trecut sub bagheta Fraţilor Ştefăneţ.

Ionuţ Dolănescu a manifestat toată recunoştinţa pentru comoara pe care o are alături – Doiniţa, originară din Basarabia. Violonista este alături de interpret atât în scenă, cât şi în viaţă. Artistul a mărturisit pentru revista ,,PentruEa” că a cunoscut-o pe viitoarea soţie de ani buni.

Ionuţ şi Doina DolănescuDoina cânta la vioară în orchestra naţională de muzică populară ,,Lăutarii”, cu care Ionuţ are o colaborare fructuoasă de mai bine de un deceniu. Iniţial erau doar colegi, apoi s-au împrietenit şi ulterior au devenit iubiţi. Ionuţ se simte binecuvântat alături de Doiniţa şi susţine că este o gospodină desăvârşită, mamă iubitoare şi o violonistă muncitoare şi talentată.

Ionuţ şi Doina DolănescuEl a mulţumit mamei Doiniţei pentru educaţia oferită şi spune că este un norocos să-i fie alături. Şi aşa cum oamenii care se iubesc nu-şi pot ascunde emoţiile, la un moment dat, fiind în scenă, Ionuţ i-a furat Doiniţei un pupic.