Noile tehnologii au ajuns atât de departe, încât revoluționează deja și lumea modei. Una dintre puținele femei care s-a aventurat să creeze accesorii digitale pentru oamei, este și americanca Becky Stern. Astăzi, tânăra numără în portofoliu o grămadă de articole care stârnesc uimirea și râsul în același timp.

Becky Stern este angajata companiei Wearable Electronics, din cadrul fabricii newyorkeze Adafruit. Tânăra vede atât de bine în viitor, încât poate născoci tot felul de accesorii de folos pentru oameni.

Tânăra a inventat geaca al cărei fermoar poate deconecta un televizor deranjant dintr-o cafenea și umbrela cu beculețe colorate; cureaua cu GPS pentru câini și fusta cu iluminare; codița din blană de animal care se mișcă și o serie de alte invenții ieșite din comun. Toate aceste creații sunt imortalizate, iar fotografiile – publicate pe conturile virtuale ale inventatoarei.

Toate ideile pe care le-a materializat astăzi în invenții, i se trag încă din copilărie. Atunci, însă, putea doar să viseze la accesoriile pentru păr, cu beculețe, sau la alte gadget-uri îndrăznețe. Azi, e numită „guru al modei digitale”. Tânăra creează articole-gadgeturi personalizate, alternative noilor tehnologii care se produce la nivel global și controlează omenirea.

Foto: instagram, beckystern.com

Distribuie articolul: