Tinerețea fără bătrânețe și viața fără de moarte există doar în basme. Cu toate acestea, am cunoscut atâtea femei care ne uluiesc prin felul în care arată chiar și la vârste înaintate! Femeia despre care veți afla mai jos, se numește Pamela. Are 52 de ani și arată mai bine decât la 29!

Faceți cunoștință cu Pamela Jacobs – femeia din Leeds, Anglia, care a amăgit legile naturii și, la vârsta de 52 de ani, trădează un exterior inconfundabil. Deseori, este confundată cu prietena fiului său de 21 de ani, nemaivorbind despre faptul că arată mai bine decât în propria tinerețe. Pamela promovează modul sănătos de viață, iar alimentația echilibrată este principalul său atu.

Pe lângă alimentație, Pamela mai trădează și o atitudine pozitivă față de viață și față de felul în care arată. Aceasta zâmbește întotdeauna și savurează fiecare clipă a vieții. Anume ăsta și este principalul argument al felului în care arată, după cum susține chiar ea.

Printre produsele cosmetice la care nu a renunțat niciodată, se numără cremele cu factor de protecție solară, dar și uleiul de cocos, pentru toate scopurile posibile, inclusiv cel alimentar. Altfel forbind, aceasta a exclus din uz toate chimicalele periculoase.

Printre alte șiretlicuri ale acestui exterior se numără faptul că Pamela a redus la minimum cantitatea de zahăr din alimentație și a intrdus, în schimb, consumul zilnic a câte un miez de migdală. Pentru a-și menține și o formă a corpului de invidiat, femeia merge în fiecare săptămână la saună. Nu în zadar fiul său își face griji despre faptul că mama e curtată mereu de către bărbați cu mult mai tineri decât ea!

Foto: Arhiva personală

Distribuie articolul: