Greutatea resetează la propriu viețile oamenilor și îi impune să facă un pas important. La fel s-a întâmplat și în viața Amandei - o tânără de 26 de ani, care a ajuns să cântărească tocmai 100 de kilograme din cauza modului nesănătos de viață. A slăbit 40 de kilograme fără diete speciale și fără sport. Ce a ajutat-o, vă va impresiona!

În ce constă secretul Amandei? Tânăra susține că oamenii care decid să slăbească, trebuie să se schimbe mai întâi pe interior, pentru că schimbarea vine de acolo. Ceea ce s-a întâmplat cu ea, se poate numi o „revoluție psihologică”, pentru că acum este puternică, încrezătoare și plină de energie. Investiția emoțională este cea mai importantă cheie a slăbirii, susține tânăra.

3 secrete despre cum să slăbiți fără diete: 

1. Consumați mai multe proteine. Produsele care conțin multe proteine sunt esența slăbirii sănătoase. Asta, însă, va însemna că alimentele cu conținut bogat de proteine se vor digera mai greu. Proteinele sunt importante și pentru creșterea masei musculare. Dacă vă doriți o piele mai fermă, consumați mai multă carne de pui, produse lactate, carne de curcan și fructe de mare.

2. Respectați niște reguli prestabilite: Mâncați de 5 ori pe zi (3 mese și 2 gustări ușoare); mâncați lent, pentru că stomacul are nevoie de timp ca să transmită informația către creier; mâncați în compania prietenilor, adică cu plăcere; folosiți veselă de dimensiuni reduse; consumați alimente bogate în apă și fibre.

3. Activitate fizică moderată. Cercetările arată că efectele de lungă durată ale slăbirii se resimt la îndeplinirea regulată  unui complex de exerciții fizice. 30 de minute de mișcare, în fiecare zi, sunt obligatorii. Regularitatea e cheia succesului.

Apropo, fotografiază-te mereu și compară rezultatele!

Distribuie articolul: