Valeria Lukianova, sau ”Barbie cea vie” – cum mai este numită, a fost învinuită de rasism de către Mihail Idov, redactorul revistei pentru bărbați GQ. Aflați, mai jos, din ce cauză tânăra ucraineancă a fost învinuită în acest mod, dar și în ce oraș s-a născut această Barbie.

Idov a invitat-o pe Valeria la un interviu la un restaurant indian și a fost șocat de faptul că Valeria, în realitate, arată exact ca în poze. Indignarea sa se trăgea din faptul că Valeria a fost învinuită de nenumărate ori de utilizarea Photoshop-ului și de modificarea înfățișării sale în fotografii.

”Cei mai groaznici sunt ochii – niște ochi bulbucați. Evoluția ne-a învățat că ochii mari sunt frumoși. Dar e de ajuns să schimbăm puțin această limită și vom obține o fantomă sau o insectă”, a scris Idov.

Redactorul revistei pentru bărbați a fost șocat de felul în care arată talia modelului: ”Ea ca o coloană vertebrală îmbrăcată cu piele”, s-a revoltat acesta.

Modelul l-a scos din minți pe jurnalist cu concepțiile sale despre frumusețea ideală:

”Toată lumea își dorește să arate ideal. Multe femei își măresc sânii. Asta se întâmplă în toată lumea, înțelegeți? Și toate acestea se întâmplă din cauza amestecului de rase. Vă amintiți câte femei frumoase erau în anii ’50-’60, dar fără operații? Acum, însă, din cauza amestecului de rase, iată ce se întâmplă. Eu sunt de tip nordic, am pielea albă” – i-a spus Valeria redactorului. Anume aceste fraze l-au făcut pe redactor să o învinuiască de rasism.

Se pare că Valeria are, însă, și rădăcini moldovenești. S-a născut la 23 august 1985, în orașul Tiraspol. La 16 ani, a plecat la Odessa. Acolo, l-a întâlnit pe soțul său, Dmitri Șkrabov – proprietarul unui business specializat în construcții.

Sursă foto: www.elitehaber.com, josiesjuice.blogspot.com, captură Wikipedia.org

Distribuie articolul: