Siluete perfecte, cure de slăbire și o mulțime de diete, exerciții și sfaturi pentru alimentație corectă. Toate sunt bune, dar realitatea e un pic diferită decât ce vedem în poze și coperte de reviste. Un grup de femei au demonstrat că frumusețea poate ieși din tipare și standarde, la mod direct.

Orice femeie poate deveni model. Să dăm la o parte standardele de frumusețe și să admirăm realitatea, care este minunată. Curajoase, câteva femei au măsurat costumele de baie asemeni modelelor Victoria’s Secret.

„Mereu am vrut să fiu ca fetele de pe copertele revistelor de modă, însă este imposibil. De aceea încă mai aștept când pe aceste coperte vor apărea fete care vor semăna mie.”

„Nimeni nu are o siluetă perfectă. Perfecți ne fac doar editorii de imagine. Trebuie să ne amintim de acest lucru de fiecare dată.”

„Aș fi vrut să fiu iar o fetiță de 13 ani ce nu se îngijorează de aceste siluete ale îngerilor de la Victoria’s Secret. Dar nu mai am acea vârstă. Da, sunt o amatoare de fast food. Da , visez să arăt ca și aceste modele, dar sunt ceea ce sunt, și mă simt bine.

„În momentul ședinței foto mă întrebam cum a putut modelul să își poziționeze mâinile în așa mod. De aici am înțeles că trebuie să depui multă muncă pentru a deveni model. Dar cu suficient efort, poți obține aceleași rezutate ca și modelele din reviste. problema e că nimeni dintre noi nu se străduiește destul de mult.”

„Toate aceste reviste mă fac să mă simt prost. Nu îmi pot imagina cum vor arăta aceleași costume de baie și pe mine. Aceste fete sunt foarte frumoase, dar femeile obișnuite nu arată astfel în viața reală.”

Ce mâini lungi are acest model! Mie mi-a ieșit o poziție destul de nefirească. În schimb știu acum ce poziții nu mă avantajează. Îmi spuneam că acum toți vor ști cum arată coapsele mele. Dar știți ceva? Totul este frumos, eu sunt frumoasă, la fel ca și voi!

Rețineți un adevăr: indiferent de felul în care arătați, silueta și mărimea hainelor – toate sunteți fermecătoare!

SURSA

Distribuie articolul: