O nouă reclamă pentru produse cosmetice arată cum machiajul poate oferi putere şi încredere în sine. Vedeți poveștile unor femei cu diferite afecţiuni ale pielii, care explică modalitatea în care folosesc machiajul pentru a apărea în faţa celorlalţi într-un fel autentic, nu ca un mijloc de a se ascunde.

Cheri Lindsay este antrenoare de volei. La începutul clipului, filmată în prim-plan, ea pare să aibă un ten de culoare uniformă. După ce se prezintă, începe să se demachieze, scoţând la iveală o nuanţă mult mai deschisă a pielii feţei.

Afecţiunea sa a început să se manifeste în al doilea an de facultate, explică ea. “Mi s-a spus că expunerea la soare o face să se extindă mai repede. Totul a apărut în ultimii trei ani şi a fost şocant pentru mine la început…nu este chiar uşor să faci faţă la aşa ceva.”, scrie dailymail.co.uk.

Cheri explică în continuare că foloseşte machiajul nu pentru a-şi ascunde imperfecţiunile, dar ca să încurajeze oamenii să o vadă pentru cine e ea cu adevărat, în loc să facă presupuneri pe baza aparenţelor.

Cel de-al doilea video o prezintă pe modelul Cassandra Bankson, o tânăra de 21 de ani. Fata mărturiseşte cum a fost chinnuită de o acnee severă încă din clasa a treia, fiind adesea strigată de ceilalţi copii “o ciudăţenie a naturii” sau “exorcistul”.

“Când auzi lucruri de genul acesta în fiecare zi, devine foarte, foarte greu să te iubeşti pe tine”, explică modelul. “Obişnuiam să folosesc machiajul pentru a mă acoperi şi a ascunde cine sunt cu adevărat. Acum, îl folosesc ca să mă exprim şi să arăt lumii cine sunt cu adevărat.”

Cele două femei menţionează că numai atunci când au descoperit produsele cosmetice pentru machiaj şi o pasiune în interior, şi-au găsit cu adevărat un scop.

Distribuie articolul: