Este greșit să credem că maternitatea este incompatibilă cu hobby-ul, sportul sau cariera. Tot mai multe mămici sau viitoare mămici dovedesc lumii că burtica nu este un obstacol în calea dezvoltării personale. Femeile despre care vă vom spune mai jos sunt dar câteva din exemplele care vă vor inspira.

1. Alysia Montaño a alergat 800 de metri la un campionat american de atletică ușoară, în a 8-a lună de sarcină.

foto: irishmirror.ie

foto: irishmirror.ie

2.  Stephanie Kelsen este recunoscută în rândul piloților militari, ca și femeia care nu a renunțat nici la maternitate și nici la zbor. Este pilot de performanță și continuă să mai efectueze zboruri pentru Garda Națională cu avionul de luptă F-16 Fighting Falcon.

kelsen

3. Dansatoarea din duetul Liberi Di a continuat să facă acrobații până în ultimele zile de sarcină.

foto: themysteryworld.com

foto: themysteryworld.com

4. Balerina Mary Helen Bowers a uimit o lume întregă cu dansurile pe care le efectua chiar și în al treilea trimestru de sarcină. Fondatoarea studioului Ballet Beautiful, din New York, a dansat până în ultima lună de sarcină, acum circa un an, iar în prezent, afișează un exterior de-a dreptul irepetabil! Mary îi antrenează pe îngerașii Victoria’s Secret și îi ajută să capete forme feminine.

foto: imgkid.com

foto: imgkid.com

5. Sarah Spealler a continuat să facă antrenamente CrossFit (incusv ridicare de greutăți) până în ultimele luni de graviditate.

foto: boxlifemagazine.com

foto: boxlifemagazine.com

6. Leda Elliott este campioană Kung Fu. Luptătoarea a decis să nu renunțe la lupte pe parcursul sarcinii prin care a trecut.

foto: dzieci.pl

foto: dzieci.pl

7. Alpinista Adrian Hogel a escaladat Canionul Roșu în a 32-a săptămână de sarcină.

foto: dzieci.pl

foto: dzieci.pl

8. În interiorul acestei femei, există un copil, în ambele sensuri ale cuvântului.

foto: hrmphotography.com

foto: hrmphotography.com

9.  Ashley Moffat nu și-a abandonat pasiunea pentru surfing nici măcar în a șasea lună de sarcină. Atunci, aștepta o fiică.

foto: pineappleluv.com

foto: pineappleluv.com

10. Bethany Hamilton, din Hawaii, va deveni mămică de băiat peste două luni, însă încă mai face surfing de performanță. Sportiva a rămas fără brațul stâng la vârsta de 13 ani, din cauza atacului unui rechin.

foto: ok.co.uk

foto: ok.co.uk

11. Yoga nu este interzisă în perioada sarcinii, ba din contra – reomandată. Această mămică nu s-a temut să abordeze o poziție aparent periculoasă.

foto: babymoonmassageblog.wordpress.com

foto: babymoonmassageblog.wordpress.com

12. Această viitoare mămică a continuat să facă hiking și schi indiferent de faptul că îi venea greu în al treilea trimestru.

foto: kidproject.org

foto: kidproject.org

13. Această polițistă însărcinată își continuă misiunea chiar și la un termen înaintat de sarcină. Se numește Lyndi Trischler și este ofițer de poliție în Case in Point; Florence Kentucky.

foto: theruraldemocrat.typepad.com

foto: theruraldemocrat.typepad.com

Distribuie articolul: