Felicia Dunaf a lansat primul său videoclip, pentru piesa „Codename Felice”. Videoclipul a fost lansat ieri (25 februarie), într-un local din capitală. Printre oaspeții serii am regăsit interpreți autohtoni, dar și prieteni de-a Feliciei Dunaf. Videoclipul a fost filmat într-un local din capitală, în clădirea unei foste uzini și într-o parcare. Felicia Dunaf a spus că a avut emoții mari, pentru că își dorea să fie totul la cel mai înalt nivel.

 

 

 

„Am avut emoții ,evident că au fost, pentru că vroiam să fie totul ca la carte, și invitații să rămână plăcut surprinși de ceea ce o să vadă. Înainte de prezentarea videoclipului am susținut și un mic concert live cu band-ul „Live Beat”, pentru a-mi demonstra și calitățile vocale.”

 

 

Videoclipul a fost filmat într-un stil a fetei „rele”, inspirat din filmele de acțiune. Felicia a declarat că experiența a fost una foarte plăcută și interesantă.

 

 

 

 

„Dacă sincer mi-a plăcut să fiu fata rea și să pun în acțiune și puțină actorie. M-am simțit tare super și chiar înainte de asta am privit mai multe filme de genul dat, să pot intra în rol bine. Am hotărât împreună cu regizorul videoclipului Octavian Kobzzon Malai că videoclipul să fie puțin mai agresiv, așa cum și piesa are o tematică mai aparte.”

 
Vizionare plăcută!

 

foto: Cristina Evtodii

Distribuie articolul: