Ne plac emoțiile aduse de evenimentele de familie din viața noastră: nunta, apariția primului copil, botezul sau altele. Însă cel care le precede pe toate este cererea în căsătorie. Despre EA va luna februarie - despre dragostea voastră - despre poveștile #Cummacerut.

Te încurajăm să ne scrii la EA@interakt.md cum s-a întâmplat marele eveniment, cum ai fost surprins (ă), ce emoții ai trăit în acea zi și prin ce a rămas specială în inima ta. Spune-ne despre scenariul pe care l-a gândit și pus în practică viitorul mire, iar noi vom publica frumoasa cerere în căsătorie, cu pozele voastre pe EA.md în cadrul Campaniei #Cummacerut.

Îi avem drept complici și parteneri în această frumoasă cauză din Luna dragostei pe cei care știu cel mai bine cum se realizează cererile în căsătorie inedite, memorabile. Primii protagoniști ai poveștilor sunt anume cei care au ales să împartă emoția cu cei de la Cereri în Căsătorie. Următoarele povești pot fi ale voastre, dacă ni le expediați, împreună cu pozele de cuplu/familie la EA@interakt.md.

Vezi și: Prima poveste din Campania #Cummacerut: „A fost cel mai fercit Vis trăit de mine vreodată, cu lacrimi de bucurie, pe calul din poveste” (Foto)