Te trec fiorii atunci când vezi una din cele mai recente poze pe care David Beckham a postat-o pe Instagram. Celebrul și atrăgătorul jucător de fotbal mereu s-a evidențiat prin eleganță, stil, rafinament.

Iată că pentru filmul regizat de Guy Ritchie, David Beckham s-a lăsat „desfigurat”.  Chipul frumos al fotbalistului este brăzdat de cicatrici, vânătăi, dinții sunt îmbrăcați în coronițe aurii, iar pe alocuri are chelie. David va juca rolul unui cavaler în armură, în pelicula epic-dramatică „King Arthur: Legenda săbiei”. În film vor mai apărea Charlie Hunnam și Jude Law. David Bekcham a avut, anterior, un rol în filmul „The Man from U.N.C.L.E” (2015), de asemenea regizat de Guy Ritchie. De această dată, însă, machiajul fotbalistului este mai mult decât macabru.

capture-20170330-101907

„Rough day at the office”, în traducere „Zi dură la oficiu”, este descrierea pe care a lăsat-o pe Instagram David Beckham la poza cu machiajul pentru film. King Arthur: Legend of the Sword vă apărea în cinematografe pe 17 mai. Deocamdată, vă lăsăm mai jos un trailer:

 
Sursa: harpersbazaar.com