Acum câțiva ani, o urmăream pe Rihanna în compania unui superb cățel din rasa Maltepoodle, care a costat-o destui bani și care o însoțea chiar și în cele mai îndepărtate călătorii. Până nu demult, diva de Barbados nu posedă niciun animal care să o aline în momentele de singurătate. În una din nopțile trecute, însă, Rihanna s-a lăsat cucerită de un cățeluș...

Pe contul de Twitter Rihanna’s Snapchat (@RihSnapchat) au apărut încă de ieri o serie de înregistrări video care o surprind pe Rihanna în compania unui ghemotoc drăgălaș, de culoare neagră.

Se pare că alaltăseară, vedeta a mers la un club de noapte și, în loc să se distreze și să socializeze cu alți prieteni, s-a împrietenit cu un cățeluș de culoare neagră, pe care a decis să-l adopte. Cățelușul a fost „botezat” imediat și a primit numele „Pepe”. Da, după ce  ieșit din clubul de noapte, Rihanna l-a luat la ea acasă.

Imediat de cum l-a văzut, vedeta s-a și îndrăgostit la culme de animăluț și l-a luat imediat în brațe, vrând să-l adoarmă ca pe un copil și exclamând într-una: „ce drăguț e!”. Și cățelul pare să se fi îndrăgostit de mirosul hainelor Rihannei. Odată adus acasă, acesta nu s-a mai desprins de salopeta albastră din denim, pe care Rihanna a purtat-o în clubul de noapte.

Distribuie articolul: