Paige VanZant este modelul inspirațional de femeie, care cucerește prin felul luptător de a-și trăi viața. La prima vedere, pare să fie o fată obișnuită, însă în spatele ei se ascund atâtea porniri frumoase! În ciuda formării sale profesionale, practică un tip de sport care o impune să renunțe la feminitate și să-și pună în aplicare agrsivitatea. Consideră că femeile sunt mult mai emoționale, de aceea luptele lor sunt atât de crâncene.

Ea este Paige VanZant și, la prima vedere, este o tânără ca toate tinerele de 21 de ani. Afișează niște forme de invidiat, însă a absolvit cu succes specializarea de bucătărie italiană la un colegiu culinar. Deși s-ar părea că se delectează cu tot felul de bunătăți gastronomice, Paige posedă un mod de viață activ și se află mereu în mișcare.

foto: instagram

foto: instagram

Mai mult decât atât, la vârsta de doar 19 ani, Paige a participat la o competiție de Mixed martial arts (MMA), iar de atunci, a obținut 5 victorii și doar o singură înfrângere la acest gen de lupte.

foto: bloodyelbow.com

foto: bloodyelbow.com

Paige ocupă și locul 7 în cadrul Ultimate Fighting Championship, în categoria de greutate 52 de kilograme. Imaginea sa este atât de emblematică, încât este solicitată deja și în campaniile publicitare.

foto: eyeofmmaworld.com

foto: eyeofmmaworld.com

Distribuie articolul: