Între modă și identitate națională, bluză tradițională românească a câștigat tot mai mult teren în ultimii ani. Indiferent de sezonul în care a fost readusă în atenția fashionistelor, ia românească este o bluză versatilă pe care o poți purta oricând, indiferent de tendințe. 

Fie că adopți clasicul look – jeanși  și ie, unul elegant cu fuste creion sau unul romantic boem cu fustă lungă, vaporoasă, ia se poate dovedi cea mai bună investiție din ultima perioadă.

ie romaneasca

Ia românească a devenit nelipsită din garderobă femeilor și în această vară. Iată câteva idei de stil, cum să asortezi bluză tradițională la garderobă ta.

ie romaneasca

Ia este perfectă după o zi lungă de stat pe tocuri. Bluză românească face intodeauna o echipă bună cu o pereche de jeanși scurti, completată de pantofi sport.

ie ro

Aici avem o reinterpretare a ținutelor office, compuse de îi românești cu fustă lungă sau creion. Materialele sunt alese cu grijă, accesoriile și sandalele cu breteaua sau pantofi stiletto, transformă ținută într-una chic și actuală.

ie la birou

Iar când vine vorba de o ocazie specială, zi de naștere sau un eveniment, cu siguranță ia tradițională îți va scoate din anonimat orice ținută. Rochița vintage, este o alegere simplă și de bun gust. Efectul acestui outfit este dat de complexitatea motivului tradițional pus în valoare și de accesorii. Cea de-a două ținută – bluză românească cu motive florale în combinație cu pantaloni scurți și sandale cu toc, conturează perfect o ținută lejeră.  

clasic

Distribuie articolul: