O seară de suflet, plină de oameni frumoși și muzică deosebită a adunat și de această dată jurnalista Valentina Luchian, alături de colegii cu care a lucrat la un frumos număr nou al revistei Fashion VIP. Tradițional, la final de an, echipa revistei premiază cu trofeul de excelență dăruirea, abnegația și efortul personalităților remarcante din țara noastră. Iată cine sunt Laureații Premiului VIP/ 2019/ ediția a 19-a.

“De fiecare dată încercăm să avem o listă selectă de Laureați – oameni care se dedică cu drag meseriei, care își iubesc profesia, personalități marcante în domeniile pe care le reprezintă… Și în acest an aceste personalitățile care s-au învrednicit de premiu  pe deplin și-au meritat trofeul VIP, iar noi le aducem toată recunoștința cu felicitările de rigoare. Și le dorim mult succes în munca pe care o fac! La mulți ani! Noi suntem mândri de voi”, a menționat cu multă emoție inițiatoarea Galei de premiere, jurnalista Valentina Luchian.

  1. Premiul VIP de Excelență în muzică-  Ion Suruceanu la cei 70 de ani de la naștere;
  2. Premiul VIP de Excelență în muzică – Ansamblul Etnofolcloric Plăieșii la 30 de ani de activitate artistică, conducator artistic Nicolae Gribincea;
  3. Premiul VIP de Excelență în literatură pentru întreaga activitate – Andrei Strâmbeanu;

4. Premiul VIP de Excelență în afaceri pentru businessmanul Boris Granaci, Medglobalfarm;

5. Premiul VIP de Excelență în afaceri “VIP business woman” pentru Veronica Roșca, femeie de afaceri;

6. Premiul VIP de Excelență în Educație pentru Grigore Belostecinic, Rector ASEM;
7. Premiul VIP de Excelență în medicină –  Larisa Catrinici;


8. Premiul VIP de Excelență pentru întreaga activitate – Alexei Revencu

9. Premiul VIP de Excelență în jurnalism pentru Gheorghe Gonța – emisiunea “Puterea a patra” la N4;


10. Premiul VIP de Excelență în administrația publică locală – Valentina Casian, primărița orașului Strășeni;

11. Premiul VIP de Excelență în mass-media – Cea mai bună emisiune de divertisment – “O seara perfectă”, 7 ani de activitate; producător Rodica Turcan.
12. Premiul VIP de Excelență “Analistul politic al anului” – Igor Volnițchi;


13. Premiul VIP de Excelență “marca anului” pentru Casa Rinaldi la 40 de ani de activitate;  Franco Sanna, director grneral;


14. Premiul VIP. Promovarea Culturii Vinului –  Carolina și Sorin Maslo – vinoteca Decanter;
15. Premiul VIP de Excelenta în Teatru pentru Petru Oistric, actor la Teatrul Național “Mihai Eminescu”.


Premianții au mers acasă cu trofeele Fashion VIP și cadouri de la partenerii evenimentului. Serata a fost o adevarata revelație de cântec și voie bună cu Formația Plăieșii, șlagărele lui Ion Suruceanu, cântecele formației Akord și acompaniată de prezentatorii serii – Andrei Porubin și Sergiu Beznițchi.