Felicitările tematice, jucăriile din pluș și lumânările aromate au devenit cadoul perfect de “Valentine’s Day” pentru marea majoritate, dar să nu uităm că bărbații au un pic alte preferinţe. Pentru ca partenerul tău să rămână impresionat de surpriza ta, fashion stilista Ylianna Danko îți sugerează 10 idei de cadouri utile pentru el. 1.Un tricou personalizat cu texte de dragoste sau imprimeuri tematice, îl poate surprinde plăcut. Fii mai creativă și comandă un set din două tricouri, unul pentru tine și unul pentru el. Designerii te pot ajuta să alegi cele mai originale și fanny texte, care vă caracterizează.

2.Dacă partenerul tău face parte din liga bărbaților stilați și foarte eleganți, nu ezita să-i dăruiești un cadou pe măsură. O cravată de culoarea roșie sau cu printuri tematice îi va fi de folos și totodată îi va aminti de tine. Același succes îl va avea un papion și o batistă de buzunar. Dacă aceste accesorii nu lipsesc din garderoba iubitului tău, atunci te poate salva un set de butoni pentru cămașă și un ac de cravată.

3.Orice piesă vestimentară primită cadou îl poate bucura. Dacă ai posibilitatea oferă-i în dar un pulover, un fular sau o pereche de ciorapi împletiți de tine. Darurile create de mână în special pentru persoana dragă permanent au fost apreciate atât de femei cât și de bărbați. Dar, înainte de a lua această decizie trebuie să analizezi bine preferințele vestimentare a partenerului tău, pentru că acesta să nu stea aruncat în dulap fără rost.

4.Adevărații bărbații cu siguranță vor aprecia un ceas de mână, primit cadou. De “Valentine’s Day” poți găsi colecții speciale cu cureaua de culoarea roșie sau alte elemente din aceeași gamă coloristică. Fie că vei opta pentru un model mai elegant sau sport, important e ca acesta să fie de calitate. Dacă preferă bijuteriile, atunci o brățară din piele poate fi cadoul ideal. Designerii îți propun o varietate de modele și stiluri, cu siguranță vei găsi una pe placul lui. Același succes îl va avea și un inel din argint sau platină. Pentru ca acesta să fie unul mai deosebit, un specialist bijutier te poate ajuta să gravezi un text de dragoste, numele tău sau o dată simbolică pe acesta.

 

5.Înainte de a cumpără un cadou, analizează bine modul de viață și preferințele persoanei iubite. Spre exemplu dacă partenerul tău este pasionat de sport, atunci cu ușurință îi poți dărui un hanorac, tricou, mănuși de protecție, încălțăminte sau geantă de sport. În această perioadă cu siguranță vei găsi colecții tematice, în magazinele specializate în echipamente de sport. Astfel, va primi satisfacție de la darul primit și te va aprecia pentru faptul că ai ales un cadou cu adevărat util pentru el.

6.Pentru amatorii de mașini sau motociclete designerii pun la dispoziție o mulțime de accesorii, care îl pot încânta. Astfel îi poți dărui o cască de protecție, o pereche de mănuși sau o geacă din piele “biker style”. Iar pentru fiara lui cu patru roți îi poți procura un set de huse pentru scaune sau oricare alt accesoriu, cum ar fi un breloque care se poate atârna la chei, din metal sau gravat cu numele tău.

7.Dacă locuiți împreună nu ezita să-i dăruiești un set de baie, care să includă un capot, prosop și ciupici de cameră. Sau îi poți dărui un halat sau pijama din mătase. Neapărat alege modele tematice.

8.Sunteți împreună de foarte mult timp, iar relația voastră semnifică mult mai mult decât o simplă prietenie?! Atunci fii sigură că un set de lenjerie intimă primit cadou o să-i placă. Astfel ai posibilitatea să savurezi și tu plăcerea acestui dar senzual. Dacă vă place să experimentați, atunci ia-ți inima în dinți și vizitează un “Sex Shop”. Aici ai posibilitatea să găsești modele mult mai creative!

9.Dacă sufletul tău pereche este un om de afaceri, atunci merită să-i dăruiești un portmoneu, centură sau carnet din piele. Așa vei fi sigură că-i va prinde bine. O geantă tip “office” realizată din piele naturală, este cadoul ideal pentru genul de bărbați care își petrec o mare parte din timp în birou. Dacă e student, atunci îi poți dărui o geantă tip messenger, pentru ași păstra toate rechizitele necesare. Un suport pentru chei din piele sau o husă pentru depozitarea cărților de credit & vizită cu siguranță îl va surprinde plăcut. Cu acest prilej, poți renunța la culoarea neagră și alege modele din piele maro.

10.De obicei parfumul combină emoțiile cu amintirile plăcute. Așa că dacă vrei să-și amintească de tine nu ezita să-i dăruiești un parfum de calitate, care să-l reprezinte. Alege varianta potrivită ținând cont de vârsta, modul de viață și preferințe.

 

Distribuie articolul: