Prima doamnă, Margareta Timofti, Veaceaslav Ioniţă, Vitalie Dani, Olia Tira, Natalia Gordienco, Lillu, Lili Lozan, Nata Albot şi alte vedete, precum şi soţii de ambasadori şi politicieni au participat la un show, organizat de Clubul Internaţional al Femeilor. Scopul acestora a fost să promoveze produsele fabricate în Moldova. Zeci de producători autohtoni şi-au expus marfa pe scena Palatului Republicii: ţinute vestimentare, accesorii şi bijuterii.

Margareta Timofti a fost cea care a deschis show-ul, îmbrăcată într-un costum marca Tricon. Cu toate că n-a participat la defileu, prima doamnă a apărut într-un costum elegant şi rafinat. De această dată însă, a ieşit din tiparele obişnuite, purtând o ţinută mai colorată. “Am ales acest costum singurică, pentru că vine primăvara şi este momentul potrivit să îmbrac nuanţe mai deschise, mai vesele”, a precizat doamna Timofti.

Fashion Show Din Inimă

Pe scenă au urcat persoane publice din ţară, atât bărbaţi, cât şi femei, care au purtat ţinute de seară şi casual, pentru toate mărimile şi vârstele. Cel mai mult au impresionat colecţiile prezentate de bărbaţi şi copii. Deputatul Veaceaslav Ioniţă a făcut un adevărat spectacol pe scenă. “Sunt în această postură pentru a doua oară şi-mi place această experienţă. Am acceptat provocarea, pentru că politicienii ar trebui în primul rând să promoveze ceea ce se realizează la noi. Din colecţiile pe care le-am prezentat, am reuşit să-mi şi aleg câte ceva”, a declarat Ioniţă.

Fashion Show Din Inimă

 

Şi interpretul Cătălin Josan şi-a făcut timp şi a participat la defilare, deşi vine mai rar pe acasă. “Produsele realizate aici sunt de o calitate foarte bună şi cred că ar trebui să afle şi cei din străinătate despre ele. Am reuşit să aleg câteva haine, destul de accesibile la preţ.”

 

În schimb, Vitalie Dani a plecat acasă cu o dublă satisfacţie: pe lângă participare, şi-a găsit o pereche de pantofi, potriviţi mărimii sale – 46. “Am o constituţie mai deosebită şi un picior destul de mare şi îmi este greu să găsesc ceva potrivit. Chiar am rămas uimit că o fabrică de la noi produce încălţăminte atât de comodă şi de calitativă. Mi-am ales o pereche de pantofi, care îmi vin perfect.”

   Margareta Timofti. Din inimă, costum Tricon

 

Show-ul a fost încheiat de studenţii de la facultatea de design a UTM. Aceştia au prezentat o colecţie de haine prêt-a-porte, care a fost întâmpinată cu aplauze de cei prezenţi în public.

Banii care s-au adunat în urma acestui show, vor fi donaţi studenţilor, care activează în sfera industriei uşoare.

Iată câteva articole din colecțiile brandurilor autohtone:

 BRIO

  Fashion Show Colecția Brio

 Fashion Show Colecția Brio

 Fashion Show Colecția Brio

 

 GEORGETTE

  Fashion Show. Colecția Georgette

 

 
GIOVANI PRIMO (IONEL) 

 

 

 

 BOMBONICI

 

 CREM BRULEE

 IUVAS

Fashion Show. Colecția Iuvas

 

 LOVE FASHION

  

 MISS VIVIEN

 

 

 

 O’devalle

 

 SEKANA

 

 TRICON

   

 

 

 VASCONI

 

 

 

 

Distribuie articolul: