Creatoarea de modă Olga Blanc și brandul său vestimentar O'Blanc nu doar că au cucerit piața braziliană. În acest an, Olga a fost invitată în juriul selecției naționale de frumusețe Miss Brazil 2015. Fashion designerul basarabean a anunțat acest lucru pe o rețea socială.

Creatoarea de modă Olga Blanc și brandul său vestimentar O’Blanc nu doar că au cucerit piața braziliană. În acest an, Olga a fost invitată în juriul selecției naționale de frumusețe Miss Brazil 2015. Fashion designerul basarabean a anunțat acest lucru pe o rețea socială.

Tradiționala  competiție braziliană de frumusețe va avea loc chiar mâine, 25 iunie, pe insula Florianópolis (Il Campanario Resort Jurerê Internacional Beach). La concurs s-au înscris deja 40 de participante, iar numele învingătoarei va fi desemnat mâine seară (ora Braziliei).

Olga deja a ajuns la destinație și a pozat alături de Julia Weissheimer Werlang Gama – Miss Mundo Brazil 2014.

Într-o altă fotografie, celor două li s-a alăturat și Miss Brazil 2008 – Tamara Almeida da Silva.

Pentru că menționam, anterior, despre piața vestimentară braziliană, trebuie să menționăm că rochiile Olgăi Blanc au ajuns și la pretendentele la titlul de Miss Brazil 2015. Aceaste concurente afișează rochii marca O’Blanc.

ev

ed

Amintim că o rochie semnată de același brand a fost afișată de Alina Iacub – câștigătoarea titlului Miss Moldova 2015. La marea competiție Miss World 2015, care se va desfășura în China, în luna decembrie, atât Miss Moldova, cât și Miss Brazil 2015, vor purtat tot rochii semnate de O’Blanc.

anastasiya-yakub

Foto: Facebook, olgablanc.com

Distribuie articolul: