Te-ai plictisit de rutina zilnică? Vrei ceva nou, interactiv și distractiv? Atunci avem soluția perfectă! Îți prezentăm cele mai interesante evenimente, la care poți merge pe final de săptămână. Fie că o faci alături de prieteni, familie sau chiar de unul singur, noi îți dorim un weekend mi-nu-nat!

Evenimente pentru femei

1.Women’s Day in Chișinău, ediția IV

„Women Adventure” este un proiect care permite femeii să călătorească! Prin acest proiect, organizatorii își propun să informeze și chiar să educe femeile, prin consilierea efectuată de către specialiști în toate domeniile. Pe 23 septembrie, Women’s Day in Chisinau revine cu cea de-a patra ediție. Mai multe detalii, vezi AICI.

Vezi și: Victoria Ursu așteaptă femeile la Women’s Day in Chișinău: „Eu cred în educația alimentară! Ea ne ajută să obținem echilibrul”

femei 3

2.Moldova Fashion Days FW`17

Cel mai grandiose eveiment fashion din Moldova va avea loc sâmbătă, 23 septembrie. Veți avea ocazia să admirați cei mai dedicați și implicați designeri locali, care nu încetează să se întreacă în bun gust, creativitate, diversitate de stiluri și tendințe. Îi puteți cunoaște pe cei care își vor prezenta colecțiile AICI.

Citește și: Moldova Fashion Days – explozie frenetică de modă, stil și voie bună. O rețetă simplă pentru un weekend de pomină

femei 4

3.Marketing la cafea

„Marketing la cafea” în cele mai bune tradiții, revine cu practici și instrumente numai bune de aplicat în Comportamentul și Psihologia Consumatorului. Evenimentul va pune în discuție: Modele ale Comportamentului de cumpărare; Fenomenul Consumului Colectiv; Infuența stilului de viață asupra deprinderilor de cumpărare; Individualitatea Consumatorului și Conceptul „Viața ca Teatru”. Speakerul: Cristina Paiu – consultant, psiholog, manager marketing, Vioser Consulting. Trainingul va avea loc joi, 21 septembrie, ora 18:30, str. Mihai Eminescu 72. Participarea este gratuită.

femei 1

2.Târg cu reduceri de la brandul Nanetty

Pe 23 septembrie, nu rata cel mai mare târg cu reduceri, de la brandul Nanetty. Rochițe vaporoase, multicolore, fuste, camăși şi bluzite stilate, toate la reduceri de până la 60 %, disponibile pentru fiecare buzunar. O singură zi, 23 septembrie, începând cu ora 9:00, vă așteptăm pe str. Banulescu Bodoni nr.47 din Chișinau, în incinta Nanetty.

femei 2

Evenimente de familie

1.Ethno Jazz Festival 2017

Sfârşitul lui septembrie vine să ne bucure cu cea dea XVI-a ediţie a Festivalului Ethno Jazz 2017. Patru oraşe (Chișinău, Cahul, Soroca Tiraspol), 9 formaţii din 14 ţări ale lumii, 3 zile de concerte în Chişinău, muzicieni consacraţi, un program select şi ca de obicei – cei mai buni dintre cei mai buni! Mai multe detalii găsiți AICI. trigonjazz.com/f2017

Citește și: Muzică bună și un program select! Festivalul ETHNO JAZZ revine cu cea de-a XVI-a ediție

familie 1

2.Bostaniada 2017

Bostaniada 2017 – Festivalul Etno Gastronomic revine acasă la Lozova. Costul total de 115 lei presupune transport tur-retur și prețul biletului de intrar: 65 lei. Evenimentul va avea loc duminică, 24 septembrie.

familie 2

3.Reuniunea Teatrelor Naționale, ediția a III-a

În perioada 20 septembrie – 1 octombrie 2017, Teatrul Național „Mihai Eminescu”, cu sprijinul Ministerului Educației, Culturii și Cercetării al Republicii Moldova, Ministerului Culturii și Identității Naționale al României și Institutului Cultural Român organizează „Reuniunea Teatrelor Naţionale”, ediţia a III-a. În cadrul Reuniunii vor fi prezentate producții recente ale teatrelor invitate de peste Prut, ale teatrului gazdă și ale teatrelor naționale din Republica Moldova. O secțiune aparte a evenimentului o constituie audițiile publice ale spectacolelor de teatru-document, realizate de Teatrul Național Radiofonic, București şi Radio Moldova, Chişinău. Pentru informații detaliate, consultați afișele Reuniunii și site-ul teatrului.

familie 3

Evenimente pentru tineri1.No Rest OM Fest

No Rest OM Fest este un festival cu un tumult de energie şi antrenamente în regim non-stop în diferite locaţii! Perimetrul festivalului va cuprinde câteva zone: scena principală, unde vor evolua invitaţi moldoveni şi de peste hotare; zona antrenamentelor în circuit desfăşurate de cele mai importante cluburi de fitness din oraş, tot acolo vă veţi familiariza cu echipamentele de ultimă oră; zona TRX; terenul pentru crossfit şi haltere; fun-zona cu diverse activităţi neaşteptate. Festivalul va avea loc sâmbătă, 23 septebrie, str. Ghioceilor 1, începând cu ora 10:00. Mai multe detalii aflați pe pagina eventului.

tineri 1

2.Lapmol MTB Cup 2017

Aflată la cea de-a șaptea ediție, Cupa Lapmol este organizat de clubul de ciclism BikePortal. Concursul se va desfășura duminică, 24 septembrie, în parcul Valea Morilor. Înscrierea poate fi făcută AICI. Conform clasamentului, vor fi premiați în toate categoriile participanții plasați pe locurile 1-5 cu diplome și cadouri. În cadrul evenimentului se vor organiza și curse pentru copii.

tineri 2

3.Simona & Chin Dancehall Tour al Sis N Bro

Dance Prestige, una dintre cele mai cunoscute școli de dans din România, se pregătește pentru un turneu international, începând cu 1 septembrie. Evenimentul are drept scop promovarea și susținerea tinerelor talente, iar cei mai bravi participanți vor fi cadou full pass la „Dancehall International România Preselections”. Concursul îi are ca amfitrioni pe Simona Mereu – Dancehall Queen România 2014 și Chin Overload Skankaz din Jamaica, unul dintre cei mai populari dansatori de new school dancehall. Adresa evenimentului: str. P. Zadnipru 12/2, 24 septembrie.

tineri 3

Foto: Facebook.com