Două minute nu pot fi nicidecum îndeajuns pentru a călători în Hong Kong și pentru a ne întoarce înapoi. Fashion bloggerul basarabean Doina Ciobanu, însă, le-a oferit astăzi, cititorilor săi, această posibilitate. Autoarea blogului thegoldendiamonds.com și-a încheiat, recent, călătoria în China, iar cultura pe care a descoperit-o acolo a redat-o sută la sută în filmul pe care îl veți urmări mai jos.

„Sunt o perfecționistă. Nu pot suporta să nu fac lucrurile 100% și fără ca să ofer tot ce-i mai bun din mine. După multe lecții de auto-învățare, sute de tutoriale video, pagini de forumuri, pot spune cu fermitate că acest video este cel mai bun din câte am editat vreodată.

Sunt super fericită să vă prezint un filmuleț la care am lucrat mult timp. Calitatea este întotdeauna mai importantă decât cantitatea”, spune fashion bloggerul, îndemnându-și cititorii să se aboneze la postările video de pe canalul său de YouTube. 

Amintim că blogul basarabencei Doinei Ciobanu a fost înființat în 2010 și a fost înalt apreciat de publicații celebre precum: Vogue US, Vogue Paris, Vogue UK, Elle, Grazia sau Harper Bazaar. Actualmente, tânăra reprezintă mai multe branduri și activează în Marea Britanie. 

Distribuie articolul: