Capitalele modei sunt cele care dau tonul în materie de tendințe în moda 2014. Iată cum diferă stilurile și care sunt elementele specifice fiecărui mare oraș.

New York – stil vibrant

Americanii pornesc de la premisa că deși o ținută all black este mereu în tendinte, albul imaculat, pastelurile sau imprimeurile îndrăznețe dețin supremația. New York propune pentru moda 2014 ținute dezinhibate, un stil personal puternic și multă imaginație. Singurul lucru care ar trebui să influențeze o ținută este starea de spirit și niciodată constrângerile sociale sau ideile preconcepute.

andreearaicu.ro

huffpost.com

Berlin – stil underground

Berlin s-a remarcat printre capitalele modei prin stilul eclectic. Moda străzii recomandă ținute ieșite din comun, mixuri de elemente și texturi inedite. Fiecare apariție este una surprinzătoare, iar stilul nu este ușor de definit. În același timp este extrem de diferit față de ceea ce vedem în mod obișnuit. Regula ce se impune?! Faptul că nu există nicio regulă.

hapiclomap.com
andreearaicu.ro

Londra – stil confort-șic

În materie de tendințe în moda 2014, londonezii propun ținute lejere care să se adapteze în primul rând condițiilor meteo. În general s-au făcut remarcați prin felul în care accesorizează și reinterpretează clasicele trench-uri sau jachete de toamnă-iarnă. În același timp, modul de a combina piese din stiluri diferite și de a le purta cu dezinvoltură reprezintă o adevarată arta londoneză. Un lucru este cert, fie ploaie, fie vânt, britanicilor nu le este teamă de culori.

andreearaicu.ro

magazine.motilo.com

Milano – stil romantic

Italienii s-au remarcat întotdeauna printr-un stil elegant, foarte ușor de recunoscut în ținutele de street style. Milano propune romantism, outfituri feminine și materiale prețioase. Atitudinea lady like este obligatoriu să accesorizeze orice ținută! Un machiaj natural și o coafură îngrijită sunt definitorii pentru o ținută în stilul „la dolce vita”. Cămașa reprezintă piesa de rezistență din garderoba italiană.

andreearaicu.ro

newsup.ro

Paris – stil neconvențional

În acest an, Parisul a reprezentat scena show-urilor neconvenționale. Prezentările din capitala Franței au dat startul la ținute de street style îndrăznețe prin culori vii, atitudine debordantă și sex appeal. Tendințele din moda 2014 arată încă o dată că mai puțin înseamnă mai mult și că o ținută se poate remarca prin detalii, nuanțe sau accesorii. Stilul minimalist șic, specific parizian, este în continuare la mare căutare.

andreearaicu.ro

sparklingorflat.com

sursă foto: andreearaicu.ro

Distribuie articolul: