Invitaţi aleşi pe sprânceană, două licitaţii şi muzică bună – toate acestea la Balul anual de caritate Hospice Angelus, care a avut loc pe 4 mai şi a fost organizat de Fundaţia filantropică “Angelus Moldova” aflată sub patronajul Prinţesei Marina Sturdza. Ediţia din acest an a Balului de caritate Hospice Angelus a fost una deosibită întrucât s-a desfăşurat sub genericul „O seară la cinema”, iar cei 150 de invitaţi au avut parte de o recepţie asemănătoare filmelor de la Hollywood.

Principalele atracţii ale serii au fost cele două licitaţii la care au fost puse în bătaie obiecte precum fotografia cu autograful lui Mickey Rourke, bilete la concertul Red Hot Chili Peppers de la Bucureşti sau tricoul semnat de echipa naţionalei engleze de fotbal de la EURO 2012. Cel mai popular obiect însă a fost sabia de samurai oferită Dlui. Serafim Urechean de către Guvernatorul din Damas care a ajuns la suma de 2000 Euro.

De asemenea la eveniment au participat şi artişti precum Dara şi Univox, care au interpretat melodii din filme clasice, dar şi actuale, iar dansatorii de la StudioCLASS şi Antares au au efectuat numere coreografice inspirate din filmele Chicago și Step Up.

În total, în urma evenimentului s-au colectat peste 27.000 de euro ce vor fi utilizaţi pentru ingrijirea persoanelor ce suferă de maladii incurabile aflate sub protecţia Hospice Angelus.

Distribuie articolul: