Cui nu i s-a întâmplat măcar o dată în viață să simtă lipsa unui şerveţel umed la îndemână? O, câte situații jenante s-ar fi evitat, daca se găsea întâmplător unul rătăcit în geantă! Sau la primul semn de guturai să fi luat un ceai din plante, în locul pastilelor?

La prima vedere, sunt lucruri mărunte, dar anume ele fac diferenţa și asigură calitatea vieții! Iar Farmacia Familiei pune preț nu doar pe calitatea produselor, dar și a serviciilor pe care le oferă. Și asta pentru că fiecare client fidel este parte a familiei mari și prietenoase, pe nume Farmacia Familiei. Iar fidelitatea într-o familie contează cel mai mult.

Iată de ce, Farmacia Familiei a decis să-și premieze partenerii săi fideli. Acum, la procurarea oricăror produse din farmaciile Familiei, în valoare de minim 150 lei, fiecare client primește un cadou garantat la ieșire. Toate premiile sunt brănduite Farmacia Familiei și pot fi văzute în zona casei de marcat.

Adevărata valoare stă în lucruri simple, iar micile plăceri fac viața mai frumoasă. Pentru Farmacia Familiei – a dărui înseamnă mai mult decât un gest, este o bucurie!

P.

Distribuie articolul: