Rihanna nu încetează să uimească cu fiecare defilare a sa. La cea mai recentă apariție, artista a dat-o în bară rău. Cel puțin, aceasta este părerea criticilor de modă, dar și a fanilor acesteia.

Ținuta în care s-a afișat interpeta la evenimentul la care a participat săptămâna trecută a stârnit sute de păreri negative. Rihanna și-a lansat noua linie Fenty Beauty la New York Fashion Week. Îmbrăcată toată în galben și împodobită cu bijuterii sclipitoare, artista a amintit de controversata apariție la Met Gala de acum câțiva ani, într-o rochie de galben aprins, comparată cu o felie de pizza.

rihanna

Și de data aceasta, Riri a purtat același model de fustă înfoiată. În plus, a renunțat la sutien și a optat pentru o bluză semitransparentă simplă, legată în talie. Drept accesorii a folosit cercei rotunzi strălucitori, o mulțime de brățări cu pietre prețioase, inele și sandale aurii de tip gladiator. Ținuta nu a făcut nimic mai mult decât să scoată și mai tare în evidență kilogramele în plus ale divei.

rihanna-1

rihanna

Foto: okmagazine.ro