Fie că organizați o nuntă, un botez, o aniversare sau pur și simplu o petrecere deosebită, fântână de ciocolată este un accesoriu deosebit care va încânta cu siguranță oaspeții, oferindu-le momente de neuitat…cu ciocolată! Este un accesoriu mai nou și încă puțin exploatat pe la asemenea petreceri, așa că puteți crea oaspeților o surpriză deosebită și foarte plăcută. Fântânile de ciocolată au o tradiție de mai bine de 150 de ani, iar dacă aceasta este o ciocolată belgiană (considerată una dintre cele mai prestigioase din lume) atunci va fi, cu siguranță remarcată prin calitatea premium și gustul deosebit. Ea ca crea o atmosferă inedită învăluită în aromă de ciocolată caldă ce se revarsă în cascade unduitoare. Fântâna de ciocolată devine centrul de atracție al invitaților și mai ales al copiilor.

Odată cu închirierea unei fântâni de ciocolată, puteți alege sortimente de ciocolată care va fi servit: ciocolată fină, ciocolată neagră, ciocolată albă și ciocolată cu lapte. Oricare ar fi alegerea dumneavoastră între aceste sortimente, amestecul fructelor proaspete cu gustul fin al ciocolatei vor oferi distincție și plăcere evenimentului. Pentru o deservire corectă asigurați-vă că firma care vă dă în chirie fântâna pune la dispoziție și un chelner specializat pe asemenea deserturi.

 

Fântână de șampanie
Mai aveți o posibilitate de a utiliza fântâna, poate chiar mai ieftin și mult mai festiv – cu șampanie. Întâmpinați-vă invitații cu o fântână de șampanie din care curg râuri de șampanie. Având peste un metru înălțime, fântâna de șampanie cu siguranță va impresiona invitații și-i va predispune pentru un eveniment cu multă eleganță și rafinament. Avantajul este că șampania poate fi aleasă și adusă chiar de dvs, astfel alegeți exact ceea ce vă place.