Suporterii naționalei de fotbal a Țării Galilor au făcut un gest frumos pentru copiii unui orfelinat din Chișinău. Aceștia au cumpărat bunuri în valoare de peste 1.000 de lire sterline și le-au dăruit copiilor orfani de la orfelinatul „Casa Gavroche” din Chișinău. Mai mult, copiii au petrecut timp în compania oaspeților, care le-au dat bilete la meciul de pe stadionul Zimbru, tricouri, fulare, drapele și pălării ale naționalei galeze.


„Facem lucruri asemănătoare cu ocazia fiecărui meci, începând cu anul 2002, și vom continua să răspândim bunăvoință în țările pe care le vizităm. Am vizitat orfelinatul în această dimineață (n. r. – marți) și am cheltuit circa 1.000 de lire sterline cumpărând diverse lucruri pentru orfelinat, pentru școală, vopsea pentru ca să poată decora orfelinatul, un proiector, o cameră video și rechizite școlare. Am vrut că ei să se întâlnească cu fanii și le-am dat bilete la meci”, a spus Neil Dymock, consilier al Asociației de Fotbal din Țara Galilor.

foto--donatii-de-peste-1-000-de-lire--ce-bunuri-au-impartit-fanii-galezi-copiilor-orfani-din-chisinau-36757

Potrivit Wales Online, Gôl Cymru, organizația de caritate a suporterilor naționalei Țării Galilor, face acte de caritate în orfelinatele din toată Europa timp de 15 ani, din banii donați de fanii călători.

Sursa: Agora.md