Multă vreme a trecut, de când membrii trupei O-Zone își croiesc drumuri diferite spre succes. Dan Balan s-a stabilit în SUA, Radu Sîrbu își face o carieră în România, iar Arsenium concertează prin Rusia. 

S-ar părea că e ireal să-i mai vedem împreună, însă acum o zi, doi dintre membrii legendarei trupe s-au reîntâlnit. Radu Sîrbu a postat o fotografie pe contul său de Facebook, în care apare alături de Arsenium.

Capturaţi ecranul complet 26.05.2015 134313

Captură via Facebook.com/RaduSirbuOfficial

L-am contactat pe Radu Sîrbu să ne ofere mai multe detalii despre reîntâlnirea sa cu Arsenium.

„Ne-am întâlnit ca doi vechi amici. Arsenie a venit în vizită la noi, la Rassada Music și printre altele, discuții, amintiri, am înregistrat câte ceva, nu este exclusă o colaborare, dar vom vedea ce ne rezeva viitorul”

Dintr-o singură fotografie, a fost evident că publicul păstrează în amintiri timpul în care O-Zone făcea senzație prin lume, iar o eventuală reunire ar fi o adevărată bombă.

Despre acest lucru ne putem convinge dacă citim comentariile la fotografie, care au curs una după alta. Practic fiecare internaut a menționat că așteaptă reunirea trupei O-Zone.

1a

2a

Chiar și așa, Radu Sîrbu nu promite o relansare a trupei:

O-zone este istorie, frumoasă de altfel, din care am făcut și fac parte. Sunt mândru de asta, dar eu am depășit aceasta etapă, sunt mulțumit pe plan profesional și personal. Eventual putem discuta de o posibila colaborare, dar după cum am menționat mai sus, vom vedea ce ne rezervă viitorul.

E posibilă sau nu o reunire a trupei O-Zone, nu se știe, de aceea ne rămâne să savurăm din piesele vechi ale trupei:

Distribuie articolul: