Are două fetițe și demonstrează de fiecare dată că este un tată grijuliu și totuși, i-a scăpat un detaliu important. Ionuț Nicolae Pascu nu are un car seat (scaun pentru copil, destinat pentru automobil), în care să stea Maria, fetița mai mare a cântărețului. Nu menționăm aici și despre Rosa Alexandra - fetița de câteva luni a cântărețului, care e purtată în brațe. Ce i-au spus fanii lui Pepe când acesta a publicat o înregistrare video din interiorul mașinii, vedeți mai jos.

Aceasta este înregistrarea video pe care Pepe a distribuit-o, ieri seară, pe contul său oficial de Facebook. În film, Pepe apare la volanul automobilului său personal, pe bancheta din spate a căruia stă Maria, fetița mai mare a sa. Ionuț Nuicolae Pascu a pornit cu fiica sa la salină: „Maria, salută fanii de pe Facebook, să dea Like și Share”, spune Pepe, în adresarea către fiica sa.

Mesaj pentru voi de la Maria !!! 🙂

Posted by Pepe on 29 Iunie 2015

Evident, în loc să dea like și share, câțiva dintre fanii artistului s-au încumetat să-i adreseze niște comentarii dojenitoare:

„Mesaj de la Maria pentru Pepe: tati, cumpără-mi un scaun de mașină, dacă mă iubești! Și fii atent la condus, nu la filmări … da’ ce contează: tu ai centură? nuuu!”, spune una dintre fane.

Maria, spune tatălui tău că dacă te iubește câtuși de puțin, să dea patru sute de lei și să cumpere un scaun special pentru copii. În rest, să crești mare și să fii sănătoasă, suflet mic și nevinovat!” – spune un alt internaut.

„Scuze, Pepe, dar fetița ta are nevoie de un scăunel de mașină pentru siguranța ei, numai bine” – un alt exemplu de comentariu la adresa fericitului tată. 

În ciuda acestor remărci, alți fani au sărit în apărarea lui Pepe, cum că acesta a cumpărat de mult timp un car seat pentru copilul mai mare, dar pur și simplu a uitat să-l instaleze.

Între timp, cântărețul își bucură fanii și cu astfel de ipostaze drăgălașe, în care apare cu mezina în brațe:

11659419_827942157253877_389102071139348990_n

 

Foto: facebook

Distribuie articolul: