Peste zile numărate, în familia Măruță va veni Eva - prima fetiță, pe care Andra, Cătălin, dar și micul David o așteaptă cu sufletul la gură. În splendarea ultimelor zile de graviditate, Andra și-a luat băieții și a participat cu ei la o ședință foto în port popular maramureșean. Cât de bine se pricep cei 4 (!) la promovarea tradițiilor românești, vedeți în fotografiile de mai jos.

În așteptarea micuței Eva, cuplul Măruță participă la tot mai multe ședințe foto. Ultima dintre ele a constat în etalarea portului popular din zona Maramureșului.

Pentru ședința foto, Andra și Cătălin au ales o destinație relaxantă: Complexul Laguna Verde, situat la doar 15 km de capitală, într-o zonă liniștită și plină de verdeață.

foto: bucurestiorasulmeu.ro

foto: bucurestiorasulmeu.ro

În timp ce Andra și-a împletit părul într-o cosiță și a ales o cămașă albă, cu cojocel stilizat, asortate cu o fustă casual, Cătălin și-a asortat cămașa tradițională cu o pereche de șorturi din denim.

„Cele mai frumoase haine sunt intotdeauna cele traditionale”, spune cântăreața.

Pentru că a ales și el o ținută casual, Cătălin a ales să încalțe niște mocasini.

Pentru David, băiețelul de 4 ani al cuplulu Măruță, a fost aleasă o cămașă tradițională și o pălărie de paie. David urmează să-și cunoască surioara în luna iulie.

Foto: Facebook

Distribuie articolul: