Familia Manciu a avut parte de o vacanță cu peripeții și obositoare, mai ales pentru Olga și Alexandru. Totuși a fost și bine, lipsa internetului i-a făcut să comunice mai mult, iar pe copii să se odihnească mai bine.

Soții Manciu au ales să își petreacă vacanța în Hargita, România. Cum a fost acolo și prin ce peripeții au trecut a povestit Olga pe pagina sa de Instagram.

„Prima și ultima poză cu noi toți din vacanță noastră…Deci e clar cât timp liber am avut, da? 😂 O să încep de la început. Am locuit noi într-un loc de vis, unde nu este rețea și internet, deci e clar de ce am dispărut de peste tot. Dar asta nu a fost deloc un neajuns, dar invers! Am comunicat atât de mult cât nu am mai făcut-o în ultimii ani. Drumul spre destinație, personal pentru mine a fost tare greu. Am mers noaptea, băieții erau tare neliniștiți, iar Vlăduț a adormit pe la 4 dimineața după o isterie de două ore, tot la mine în brațe…așa și am ajuns! Aceste câteva zile au fost pline de gălăgie, dar nici asta nu e rău. Am reușit să ne jucăm, să învățăm lucruri noi, să ne plimbăm cu sania, să mâncăm gustos dar și să plângem. Adevarul este că copiii sunt odihniți, iar noi nu am reușit să înțelegem mai nimic. Asa că concluzia cea mai importantă din călătoria noastră, este că nu mai mergem cu ei trei singuri! Luam neapărat bona sau buneii, sau pe cineva apropiat ca ajutor, ca altfel e tare greu! Și nu ma plâng pe greutăți, pur și simplu spun lucrurilor pe nume. Cam asta am vrut să vă spun!”

Vezi și: Olga Manciu a renunțat la părul violet! Soția lui Alexandru Manciu s-a făcut roșcată (Foto)

 

Distribuie articolul: