Fosta secretar de stat Hillary Clinton (65 ani), se pare că este este supărată pe fostul președinte SUA Bill Clinton (66 ani), soțul ei, că acesta a refuzat să facă testul de paternitate şi a decis să intenteze divorţul. Conform revistei Globe, acesta îi va aduce o avere de 120 de milioane de dolari. “Divorţez dacă nu faci testul de paternitate!”, îi spunea Hillary Clinton soţul ei în luna mai, atunci când a izbucnit scandalul în care fostul preşedinte al SUA era acuzat că ar avea un fiu cu o prostituată. Extrem de revoltată pentru noua umilinţă, Hillary a vrut să afle adevărul, fapt pentru care l-a ameninţat pe soţul ei că divorţează dacă nu face un test de paternitate pentru a-i dovedi dacă tânărul e sau nu copilul lui.

Esteticienii au întinerit-o deja pe Hillary
Cum acest lucru nu s-a întâmplat, Bill Clinton refuzând să-i îndeplinească dorinţa, jurnaliştii de la revista Globe au aflat că Hillary a luat deja o hotărâre, urmând să depună actele pentru divorţ. O despărţire care îi va aduce fostei secretare de stat din administraţia Obama suma de 120 de milioane de dolari. Bani suficienţi pentru noua viaţă pe care vrea să o înceapă Hillary. În acest sens, ea şi-a şi făcut, conform Globe, şi o operaţie estetică la faţă, care să o întinerească.

Amintim că soții Clinton sunt căsătoriți din 1975. În perioada 1993-2001 Bill Clinton a deținut funcția de preşedinte SUA. Atunci cuplul a trecut printr-un mare scandal, în care Bill era acuzat de infidelitate cu propria lui secretară, Monica Lewinsky.

Sursa: Libertatea.ro 

Distribuie articolul: